Baby Peas and Pancetta Risotto
TM6 TM5

Baby Peas and Pancetta Risotto

4.7 (46 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz shallots, halved
  • 2 oz olive oil, plus extra to fry
  • 7 oz frozen baby peas, defrosted, divided
    o 7 oz frozen peas, defrosted, divided
  • 2 oz dry white wine
  • 7 oz arborio rice
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 16 oz water
  • 5 ½ oz pancetta, diced (¼ in.)
    o 5 ½ oz ham, diced (¼ in.)
  • 1 oz cream
    o 1 oz unsalted butter
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 5 - 10 fresh mint leaves, chopped
  • ⅛ tsp salt, to season, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2616.8 kJ / 625.4 kcal
Proteína
19.1 g
Carbohidratos
50.9 g
Grasa
36.8 g
Grasa saturada
11.5 g
Fibra
4.5 g
Sodio
651.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas