Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 57.5 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasa saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sodio
- 850.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Noodle Soup
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Turkey Chili
45min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Risotto with Broccolini
35min
Fish Tacos
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min