Barley and Tomato Salad
TM6 TM5

Barley and Tomato Salad

4.3 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 ½ oz prosciutto
  • 3 ½ oz Parmesan cheese in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley leaves only
  • 3 sprigs fresh mint leaves only (opcional)
  • 2 ½ oz shallots in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 ½ oz pearl barley washed and drained
  • 17 ½ oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste
    o 1 vegetable stock cube
  • ½ tsp fresh ground pepper plus extra to season, to taste
  • ½ tsp curry powder
  • 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
  • 3 ½ oz celery sliced (¼ in.)
  • 1 ½ oz arugula leaves
  • salt to season, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
368 kcal / 1540 kJ
Proteína
17 g
Grasa
18 g
Carbohidratos
36 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
6 g
Sodio
568 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas