Traditional Austrian Beef Goulash
TM6

Traditional Austrian Beef Goulash

4.6 (81 valoraciones )

Ingredientes

  • 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g mustard (e.g. English mustard)
  • 350 g onions, cut in 8-10 wedges
  • 30 g clarified butter
  • 20 g tomato purée
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
  • 3 tsp sweet paprika
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp cayenne pepper
    o ¼ tsp hot paprika
  • 1 tsp dried marjoram
    o dried oregano
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp meat stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 50 g red wine (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1483 kJ / 354 kcal
Proteína
32 g
Carbohidratos
7 g
Grasa
21 g
Grasa saturada
11 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas