
Versiones compatibles
Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g olivenolje
- 50 g soyasaus
- ½ ts brunt sukker
- 1 sitron skall og saft
-
4
ferske laksefileter, uten skinn (150-180 g hver)
o 4 hvit fiskefileter, uten skinn (150-180 g hver) - 5 - 10 g ingefær, fersk skrellet, i skiver (opcional)
- 1 hvitløksfedd
- 100 g sjalottløk delt i biter
-
100
g purreløk kun hvit del, delt i biter
o 100 g løk delt i halve - 100 g stangselleri kuttet i biter
-
350
g grønne erter, frosne
o 350 g gulrøtter kuttet i biter (se tips) - 450 g vann
- 2 ts salt
- 250 g poteter delt i biter (1 cm)
-
400
g brokkoli delt i buketter
o 400 g blandede grønnsaker (feks. gulrøtter, squash, sopp), delt i skiver (0.5 cm) - 2 klype malt svart pepper
- 50 - 100 g matfløte, ca 18% fett etter smak
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 713 kcal / 2984 kJ
- Proteína
- 44 g
- Grasa
- 44 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Fibra
- 10.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Havregrøt med bacon, purre og dadler
Ninguna calificación
Havregrøt med tomat og basilikum
Ninguna calificación
Havregrøt med avokado og egg
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kalvekjøtt med vårløk
Ninguna calificación
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Ninguna calificación
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Ninguna calificación
Kremet maissuppe med kylling, brokkoliterriner
1h 25min
Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker
45min