Versiones compatibles
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bærmuffins og dampet bringebærpudding
- 4 ts bringebærsyltetøy (40 g)
- 2 egg
- 200 g sukker
- 60 g smør, delt i biter
- 200 g melk
-
½
ts vaniljeekstrakt, naturlig
o 1 ts vaniljesukker, hjemmelaget - 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
-
200
g bringebær
o 200 g bringebær, frosne -
150
g blåbær
o 150 g blåbær, frosne
Svinerull
- 500 - 600 g svinebog, uten bein, i et stykke, flatbanket til ca. 1.5 cm tykkelse
- 1 klype salt
- 1 klype pepper, malt
- 4 - 5 skiver bacon
- 20 g tomat, tørket
- 30 g parmesanost
- 5 kvister persille, fersk, kun blader
- 1 egg
Middelhavsgrønnsaker, grønnsakspastasuppe
- 1 hvitløksfedd
- 130 g gulrøtter, skrellet, delt i skiver (5 mm)
- 70 - 80 g blandede grønnsaker (feks. røde eller grønne paprika, selleri), delt i biter
- 30 g "extra virgin" olivenolje
- 50 g hvitvin (opcional)
- 1 ½ ts salt
-
1
toppet ts grønnsaksfond,
o 1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l), - 1000 g vann
- 250 g poteter, delt i skiver (5 mm)
- 100 g løk, delt i skiver
- 160 g squash, delt i skiver (1 cm)
- 150 g tomat, moden, delt i skiver (1 cm)
- ½ ts oregano, tørket
- 60 g tørr pasta (feks. macaroni), til suppe
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Proteína
- 49 g
- Carbohidratos
- 133 g
- Grasa
- 59 g
- Fibra
- 11.6 g