
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brokkoliterriner
- 500 g vann
- 400 g brokkoli delt i buketter
- smør til smøring
- 4 egg
- 150 g fløte, minimum 30% fett
- 1 - 1 ½ ts salt
- ¼ ts malt svart pepper juster etter smak
- 1 klype muskatnøtt, malt
Kremet maissuppe med kylling
- 2 hvitløksfedd
-
140
g løk delt i to
o 140 g sjalottløk delt i to - 60 g smør delt i biter
- 280 - 320 g mais, på boks drenert
- 350 - 400 g kyllingbryst, uten skinn og bein delt i biter (3 cm)
- 900 g vann
-
2
ts hønsefond
o 2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l) - 1 grønn chili, fersk (feks. jalapeño), uten frø, hakket (opcional)
-
200 - 300
g fløte
o 200 - 300 g rømme, alle typer - ½ ts salt
- ½ ts spisskummen, malt
- ½ ts paprika krydder, søtt
- 2 ss koriander, fersk kun blader, hakket
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 367 kcal / 1537 kJ
- Proteína
- 19 g
- Grasa
- 27 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Fibra
- 3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Havregrøt med bacon, purre og dadler
Ninguna calificación
Havregrøt med tomat og basilikum
Ninguna calificación
Havregrøt med avokado og egg
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kalvekjøtt med vårløk
Ninguna calificación
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Ninguna calificación
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Ninguna calificación
Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter
45min
Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker
45min