Dispositivos y accesorios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prep. 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1274 mg
Proteína
6 g
Calorías
1293 kJ /
309 kcal
Grasa
10 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
55 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Onion Tarte Flambée
1h
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Thousand island dressing
5min
Hollandaise sauce
15min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Hazelnut ice cream
5h 20min
Queso fresco
2h
Anise-cured salmon
14h 10min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Summer seafood soup
45min