
Dispositivos y accesorios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prep. 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Inf. nutricional por 1 jar
Calorías
309 kcal /
1293 kJ
Proteína
6 g
Grasa
10 g
Carbohidratos
55 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
1274 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Asian Flavour Mixes
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
Ninguna calificación
Braised Eggs
Ninguna calificación
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Teriyaki sauce
25min
Pork belly ramen
4h 10min