Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
30
g oleju
o 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
o 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Inf. nutricional
- por 100 g
- Calorías
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Proteína
- 19.2 g
- Carbohidratos
- 0.3 g
- Grasa
- 8.6 g
- Grasa saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 54.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Szybka potrawka z kurczaka i pora z kluskami (spätzlami)
30min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie kiełbasy
20min
Drobiowa pieczeń z Varomy
1h 15min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Frittata z kurczakiem i papryką
55min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
45min