Smoked Salmon Lemon Pasta

Smoked Salmon Lemon Pasta

4.3 108 valoraciones
Prep. 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • water
    40 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli
    16 oz
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred
    1 - 2
  • salt plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)
    4 pieces
  • hot smoked salmon flaked (see Tip)
    5 ½ oz
  • lemon juice to taste (1-2 lemons)
    2 oz
  • capers drained
    3 tbsp
  • fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 - 4 sprigs

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 498 mg
Proteína 25 g
Calorías 2937 kJ / 702 kcal
Grasa 26 g
Fibra 6 g
Grasa saturada 4 g
Carbohidratos 93 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...