Cauliflower Potato Salad
TM6

Cauliflower Potato Salad

4.6 (14 valoraciones )

Ingredientes

Potatoes and Cauliflower

  • 32 oz water
  • 24 oz baby gold potatoes, halved
  • 10 oz cauliflower florets

Hard Boiled Eggs

  • 5 large eggs, cold
  • water, to fill to 1 liter mark

Pickle Mixture

  • 4 oz red onion, in wedges
  • 8 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)

Bacon

  • 6 oz bacon, in pieces (1 in.)

Quick Aioli

  • 2 garlic cloves
  • ¼ tsp salt
  • 8 oz mayonnaise
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp celery seed
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh chives, sliced, to garnish
  • ground paprika, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2330 kJ / 557 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
27 g
Grasa
44 g
Grasa saturada
10 g
Fibra
5 g
Sodio
792 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas