Spinach and Artichoke Garlic Bread
TM6

Spinach and Artichoke Garlic Bread

4.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz garlic cloves
  • 3 oz baby spinach
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz cream cheese, diced
  • 1 oz sour cream
    o 1 oz plain yogurt
  • 6 oz marinated artichoke hearts, drained
  • ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste (opcional)
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 French bread loaves (approx. 16 oz ea.)

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
662.8 kJ / 158.4 kcal
Proteína
5.4 g
Carbohidratos
15.7 g
Grasa
8.5 g
Grasa saturada
2.7 g
Fibra
1 g
Sodio
284.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas