Dispositivos y accesorios
Biffstuing med potetmos-spøkelser
Prep. 10min
Total 1h 30min
6 porsjoner
Ingredientes
Potetmos
-
poteter, melne skrelt, i terninger (ca. 1.5 cm)900 g
-
havsalt1 ts
-
melk340 g
-
smør, saltet30 g
Biffstuing
-
biffkjøtt egnet til stuing uten sener, i terninger (ca. 2.5 cm)850 g
-
Worcestershire saus30 g
-
nellik, malt (opcional)¼ ts
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper1 ts
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i fire110 g
-
olivenolje30 g
-
gulrøtter delt i 1 cm biter (ca. 2 store gulrøtter)80 g
-
selleri delt i 1 cm biter (ca. 2 stilker)80 g
-
pastinakk delt i 1 cm biter (ca. 2 små pastinakker)80 g
-
tomatpuré3 ss
-
hvetemel2 ss
-
oksebuljong terning (til 0,5 l)1
-
vann350 g
-
grønne erter, frosne pluss 12 til spøkelsesøyne110 g
-
maiskorn, frosne110 g
-
liten sjampinjong, fersk i skiver eller i terninger110 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
41 g
Calorías
2222 kJ /
531 kcal
Grasa
17 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
54 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación