Dispositivos y accesorios
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Prep. 20min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
Lammefiletrull
-
olivenolje30 g
-
dijon sennep10 g
-
hvitløksfedd1
-
timian, fersk bare blader1 kvist
-
rosmarin, fersk bare blader1 kvist
-
malt svart pepper¼ ts
-
havsalt1 ¾ ts
-
lammelår, uten ben (ca. 120 g hver)4
-
vann500 g
-
søtpotet i terninger (3 cm)500 g
-
hvitt brød (ca. 200 g)4 skiver
Saus og avslutning
-
smør, usaltet myk40 g
-
hvetemel40 g
-
fløte50 g
-
melk50 g
-
1 toppet ts kjøttbuljongpaste, hjemmelagetkjøttbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
vegetabilsk olje for steking
-
timian, fersk (opcional) til pynt2 kvister
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
34 g
Calorías
3682 kJ /
879 kcal
Grasa
44 g
Fibra
29 g
Carbohidratos
72 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vår påskemeny
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Ninguna calificación