Dispositivos y accesorios
Sous-vide Biff med Béarnaisesaus
Prep. 25min
Total 2h 20min
4 porsjoner
Ingredientes
-
storfefileter (180-200 g per, 3 cm tykkelse)4
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper¾ ts
-
timian, fersk4 kvister
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)1400 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
-
sjalottløk50 g
-
estragon, fersk kun blader, etter smak1 - 2 kvister
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik15 g
-
smør, usaltet delt i terninger, pluss 1 ss til steking200 g
-
eggeplommer fra middels store egg4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
93 mg
Proteína
46 g
Calorías
2926 kJ /
698 kcal
Grasa
56 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
32 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación