
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (3 cm)
- 20 g sennep (feks. engelsk sennep)
- 350 g løk delt i 8-10 båter
- 30 g smør, usaltet, klarnet
- 20 g tomatpuré
- 1 - 2 hvitløksfedd etter smak, delt i to
- 3 ts paprika krydder, søtt
- 1 ts salt
- ½ ts malt svart pepper
-
¼
ts kajennepepper
o ¼ ts paprika krydder, sterk -
1
ts merian, tørket
o oregano, tørket -
½
oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
o ½ ts kjøttbuljongpaste hjemmelaget - 200 g vann
- 50 g rødvin (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 354 kcal / 1483 kJ
- Proteína
- 32 g
- Grasa
- 21 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Grasa saturada
- 11 g
En colecciones
Recetas alternativas
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Ninguna calificación