Dispositivos y accesorios
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Prep. 20min
Total 3h 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter60 g
-
kjøttdeig av storfe, mager300 g
-
svinekjøttdeig300 g
-
oregano, tørket1 ts
-
salt1 - 2 ts
-
svart pepper, nykvernet¼ ts
-
hvitløksfedd delt i to3
-
olivenolje20 g
-
løk, gul delt i båter200 g
-
rødvin50 g
-
hakket tomat, på boks800 g
-
tomatpuré50 g
-
sukker5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porsjoner
Sodio
2798 mg
Proteína
144 g
Calorías
8479 kJ /
2026 kcal
Grasa
138 g
Fibra
12.1 g
Grasa saturada
58 g
Carbohidratos
36 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Ninguna calificación