Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker
TM6 TM5

Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 2 hvitløksfedd
  • 200 g løk i skiver (5 mm)
  • 20 g olivenolje
  • 600 g viltkjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)
  • 1 ½ ss hvetemel
  • 300 g gulrøtter delt på langs, deretter delt i skiver (3 cm)
  • 250 g flaskegresskar delt i biter (3 cm)
  • 30 g tomatpuré
  • 50 g portvin
  • 700 g vann
  • 1 oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
    o 1 toppet ts oksebuljong paste
  • 1 ts havsalt pluss ekstra etter smak
  • ¼ - ½ ts malt svart pepper pluss ekstra etter smak
  • 2 kvister rosmarin, fersk kun blader
  • 2 laubærblad, fersk
  • 120 g plommer, tørkede, uten stein

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
391 kcal / 1645 kJ
Proteína
37 g
Grasa
8 g
Carbohidratos
35 g
Grasa saturada
2 g
Sodio
952 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo