Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1811 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 36 g
- Grasa saturada
- 9 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 878 mg
Recetas alternativas
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Spaghetti alla Carbonara
30min
Chilli Con Carne
35min
Ham and Mustard Toasts
3h
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Dauphinoise Potatoes
50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min