Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
TM6 TM5

Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

4.9 ( 10 valoraciones )

Ingredientes

Pork Wellington

  • 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper
  • 80 g onions quartered
  • 20 g unsalted butter plus 1 Tbsp
  • 200 g frozen green peas defrosted
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 20 g water
  • 320 g puff pastry (see tip)
  • 2 Tbsp breadcrumbs
  • 12 slices prosciutto
    o streaky bacon, cured and smoked
  • plain flour for dusting
  • 1 medium egg beaten

Champagne Sauce

  • 150 g whipping cream
  • 80 g onions quartered
  • 10 g unsalted butter diced
  • 150 g Champagne
    o white sparkling wine
  • 150 g water
  • 10 g cornflour
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    o 1 chicken stock cube (for 0.5 l)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
680.9 kcal / 2848.9 kJ
Proteína
34.2 g
Grasa
42.3 g
Carbohidratos
36.1 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
16.9 g
Sodio
1523 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas