Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Carbohidratos
- 44.5 g
- Grasa
- 55.8 g
- Grasa saturada
- 25.5 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sodio
- 759 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Suet pastry with thyme
25min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Blueberry Yoghurt
13h
Salted Caramel Ice Cream
14h
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min