Dispositivos y accesorios
Quinoa sushi
Prep. 15min
Total 2h 45min
5 portions
Ingredientes
Quinoa
-
tri-colour quinoa100 g
-
water for soaking
-
rice wine vinegar3 tsp
Filling
-
nori sheets (seaweed sheets)5
-
carrot cut into thin batons1
-
smoked salmon cut into strips100 g
-
avocado cut into strips½
-
Lebanese cucumber cut into thin batons (approx. 5 cm long)1
-
soy sauce to serve
-
wasabi paste to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
331.7 mg
Proteína
9.4 g
Calorías
740.6 kJ /
176.2 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
5.5 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
15.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on quinoa
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Plant-based béchamel sauce
10min
Simple gluten free herb gravy
20min
Mediterranean carrot fritters
1h
Gluten free flour mix
10min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Sauerkraut salad
10min
Buckwheat bread
2h 5min