Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Proteína
- 45.5 g
- Carbohidratos
- 39.8 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 934.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef tacos
25min
Classic beef burgers
1h
Chunky bolognese
50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Sous vide scrambled eggs
35min
Beef and beer pie
1h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Browned pork mince
20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Tuatua fritters
45min
Pulled pork burger
5h