Dispositivos y accesorios
Kartoffelsalat med vagtelæg
Prep. 10min
Total 30min
6 portioner
Ingredientes
-
æggeblommer fra mellemstore æg3
-
dijonsennep med top1 ½ tsk
-
havsalt plus ekstra til at smage til med1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
citronsaft20 g
-
olivenolie50 g
-
solsikkeolie250 g
-
ansjosfileter i olie drænet5
-
kapers drænet og skyllet2 spsk
-
rødløg halveret40 g
-
estragon, frisk kan undlades3 kviste
-
purløg, frisk halveret5 g
-
persille, frisk5 g
-
vagtelæg12
-
kartofler (f.eks. Charlotte), skåret i mindre stykker(1 cm)750 g
-
vand500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
2601 kJ /
628 kcal
Grasa
56 g
Carbohidratos
23 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Super salater
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Ninguna calificación
Små broccolitærter med bacon
Ninguna calificación
Kødboller med romescosauce
Ninguna calificación
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Avocadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna calificación
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna calificación
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Ninguna calificación