
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů sýru parmazánu na kousky
- ½ svazku čerstvé bazalky pouze listy
- 150 gramů cibule napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 800 gramů konzervovaných rajčat
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
o 1 čajová lžička dochucovací pasty zeleninové - 100 gramů vody
- 1 polévková lžíce koření na pizzu
- 1000 gramů gnocchi
- Inf. nutricional
- por 1 porcí
- Calorías
- 433 kcal / 1814 kJ
- Proteína
- 16.13 g
- Grasa
- 10.1 g
- Carbohidratos
- 67.7 g
- Fibra
- 6.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Rychlá rajčatová omáčka
5min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Špagety all'Amatriciana
30min
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Gnocchi s avokádem
20min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min