Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů krevet, loupaných
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oleje na smažení
- 100 gramů rajčat
- 230 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů avokáda, zralého, bez pecky
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 500 gramů podmáslí
- 100 gramů vody
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 10 gramů limetkové šťávy
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1445 kJ / 345 kcal
- Proteína
- 22 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 8.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Rybí rolky s houbovou náplní
Ninguna calificación
Migas s papričkami Padrón
Ninguna calificación
Jahodová granola s mátou
Ninguna calificación
Mojo Amarillo
Ninguna calificación
Stew z fazolí černé oko s olihní
Ninguna calificación
Parmazánová polévka s rýží
25min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Pad thai
45min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Tiramisu
5h 20min