Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Inf. nutricional
- por 8 porcí
- Calorías
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Proteína
- 139.4 g
- Carbohidratos
- 25.7 g
- Grasa
- 91 g
- Fibra
- 4.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Budapešťská pomazánka
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Pomazánka z krabích tyčinek
6min
Avokádová pomazánka
7min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min