
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 - 250 g cherry tomatoes half left whole and half cut into halves
- 50 g gin of choice (see Tips)
- 500 g vine ripened tomatoes (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste to taste (see Tips)
- 1 sprig fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)
- 2 pinches ground black pepper
- cooked pasta of choice
- fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 112 kcal / 470.3 kJ
- Proteína
- 1.8 g
- Grasa
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 6.9 g
- Fibra
- 3.2 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Sodio
- 611.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Pasta alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Asparagus and saffron risotto
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min