Dispositivos y accesorios
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Prep. 30min
Total 17h 20min
21 pieces
Ingredientes
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
19 mg
Proteína
1 g
Calorías
707 kJ /
169 kcal
Grasa
9 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
6 g
Carbohidratos
22 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemon Ginger Sour
15min
Flan Pudding
3h
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Lemon Caper Aioli
10min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Spiced hot cider
20min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30min
Lemon and thyme mocktail
1h
Ca phe trung (egg coffee)
10min