Dispositivos y accesorios
Korean beef bulgogi (TM6)
Prep. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1411.3 mg
Proteína
30.1 g
Calorías
1811.5 kJ /
433 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min