Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)
- 1000 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds
- 1 bunch fresh coriander, stems only; leaves reserved to garnish
- 20 fresh curry leaves
- 1 onion, cut into halves
- 80 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp black mustard seeds (see Tips)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 ½ tbsp Baba's fish curry powder (see Tips)
- 3 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- 1 tsp ground turmeric
- 3 tsp sea salt
- 3 tsp tamarind paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 465 g cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Proteína
- 17.6 g
- Carbohidratos
- 63.8 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 8.7 g
- Sodio
- 1476 mg
Recetas alternativas
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Curry Mee
30 min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Prawn Biryani
1h 15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Potato Peratal
40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min