Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.3 (13 valoraciones )

Ingredientes

Pizza dough

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 400 g baker's flour
  • 1 tsp sea salt

Margherita topping

  • 200 g mozzarella, cut into pieces
  • 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 2 - 3 pinches sea salt, to taste
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2635.5 kJ / 629.9 kcal
Proteína
24.6 g
Carbohidratos
78 g
Grasa
24.1 g
Grasa saturada
8.3 g
Fibra
3.8 g
Sodio
850.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas