Dispositivos y accesorios
Sage and black garlic butter
Prep. 5min
Total 10min
120 g
Ingredientes
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 120 g
Sodio
258.1 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Grasa
98.7 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
62.3 g
Carbohidratos
28.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Butter it up!
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Icing sugar
10min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Classic trifle
4h
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Korean marinade
40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min