Dispositivos y accesorios
Green mussels in wine and garlic sauce
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
779 mg
Proteína
31.4 g
Calorías
1980 kJ /
473.2 kcal
Grasa
27.7 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
14.9 g
Carbohidratos
15.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Beef stock paste
3h
Mushroom risotto
30min
No fail mash potato
20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Tomato Soup with Burrata
35min