Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon and thyme oil
- 3 lemons, zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing
- 20 g fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing
- 500 g extra virgin olive oil
Mussel stock
- 10 g olive oil
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- 150 g dry white wine
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
Creamed Pāua
- 2 tbsp water
- 2 tsp cornflour
- 180 g pāua (see Tips)
- 10 g olive oil
- 1 eschalot
- 1 garlic clove
- salt, to season
- ground pepper, to season
- lemon juice, to taste
- fresh chives, chopped, for garnishing
- crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 7503.3 kJ / 1786.5 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 22.5 g
- Grasa
- 164.7 g
- Grasa saturada
- 39.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 2057.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Rum balls
35min
Mint sauce
5min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Ninguna calificación
Santa Maria Dry Rub
5min
Pâté en croûte
8h 45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Whitebait fritters
35min
Poached Eggs
25min
Lolly cake
4h 5min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min