Versiones compatibles
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g wholemeal bread, sliced (see Tips)
- 60 g butter, softened
- 80 g pitted prunes, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 3 tsp Rapadura sugar (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp self-raising flour
- 3 eggs
- 2 tbsp pure maple syrup, plus extra to serve
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- natural yoghurt or custard, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 39.7 g
- Grasa
- 28.1 g
- Grasa saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 379.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tropical upside down pineapple cake
1h 10 min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Coconut rum sauce
15 min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10 min
Jamaican style ginger cake
1h 20 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Bread and butter pudding
1h 15 min
Coffee date muffins
35 min
Portuguese-style custard tarts
40 min