Dispositivos y accesorios
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh cilantro leaves plus extra for garnishing15 g
-
green chillies, fresh (opcional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
ginger, fresh peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)15 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
limes zest of 1 lime and juice of 22
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
mussels, fresh, cleaned1500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
910.1 mg
Proteína
32.1 g
Calorías
1706.7 kJ /
407.9 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
9.8 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Noir
11 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Cooking White Rice
25min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Poached Eggs
15min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min