Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef
- 450 g beef rump steak, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp dark soy sauce, plus extra to drizzle
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Bibimbap sauce
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp water
- ½ tbsp rice wine vinegar
Vegetables and assembly
- 1000 g water
- 200 g long grain white rice
- 200 g carrot, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g zucchini, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices
- 2 tbsp vegetable oil, to fry
- 4 eggs
- 2 nori sheets, cut into thin strips, to garnish (optional)
- 4 tablespoons kimchi, to serve (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2935.6 kJ / 699 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 44.9 g
- Grasa
- 43 g
- Grasa saturada
- 7.4 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 1147.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Thai beef salad
1h 15min
Chiang Mai noodles
25min
Hoisin pork bowl
30 min
Korean beef bowl
1h 10min
Curry laksa
45min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Okonomiyaki
30 min