
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ginger beef marinade
- 1 garlic clove
- 15 g fresh ginger peeled and cut into slices
- ½ - 1 fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves
- 200 g beef rump steak cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)
- 2 tsp cornflour
- 15 g honey
- 70 g teriyaki sauce
- 20 g sesame oil
- 20 g sake
- 15 g lime juice
Rice
- 180 g short-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt plus extra to season
Ginger beef and sugar snap peas
- 10 g sesame oil
- 250 g sugar snap peas trimmed
- 6 spring onions/shallots cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 778.8 kcal / 3270.9 kJ
- Proteína
- 36.1 g
- Grasa
- 20.1 g
- Carbohidratos
- 107.4 g
- Fibra
- 11.9 g
- Grasa saturada
- 3.6 g
- Sodio
- 2426.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pad kra pow
45min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Kung Pao chicken
1h 30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chicken teriyaki
20min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Nasi goreng
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min