Dispositivos y accesorios
Pad kra pow
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2904.6 mg
Proteína
43.2 g
Calorías
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Grasa
38.9 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
9.8 g
Carbohidratos
76.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Matt Sinclair
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Sweet And Sour Prawns
25min
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Braised Yee Mee
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Chicken Porridge
35min