Dispositivos y accesorios
Ayam kapitan (chicken curry)
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
777.4 mg
Proteína
46.6 g
Calorías
2052.9 kJ /
488.8 kcal
Grasa
28.7 g
Fibra
9.8 g
Grasa saturada
9.4 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Mee Goreng Mamak
15min
Nasi Lemak
45min
Masala Squid
25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min