Dispositivos y accesorios
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prep. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opcional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
762 kJ /
182.1 kcal
Grasa
1.7 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
39.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Onsen Eggs
50min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Chinese Tea Eggs
1h
Mapo tofu
30min
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Singapore Laksa
55min
Buttermilk Chicken
1h 10min