Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1291 kJ /
309 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
15 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Chicken
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Korean Beef Bowl
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min