Dispositivos y accesorios
Fisk- og melontartar
Prep. 15min
Total 20min
5 portioner
Ingredientes
-
persilleblade, friske3 kviste
-
skalotteløg halveret1
-
lime helst økologisk, vasket½
-
torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter400 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
salt½ tsk med top
-
sort peber, friskkværnet2 - 3 knivspids
-
vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering100 g
-
salatblade100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
279.8 mg
Proteína
15 g
Calorías
664.4 kJ /
158.8 kcal
Grasa
8.6 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
1.2 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eksotiske retter - masser af smag
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Ninguna calificación
Små broccolitærter med bacon
Ninguna calificación
Kødboller med romescosauce
Ninguna calificación
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Avocadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna calificación
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna calificación
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Ninguna calificación