Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
o 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcional)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
o 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
o 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Carbohidratos
- 29.6 g
- Grasa
- 7.8 g
- Grasa saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 573.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
White Pesto Pasta
40min
Vegetable Patties
1h
Potato Pancakes
45min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Matcha Nice Cream
35min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Garlic Shrimp
35min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Go-To Pizza Dough
1h
Buttermilk Mashed Potatoes
35min