Mushroom-Stuffed Potato Patties
TM6 TM5

Mushroom-Stuffed Potato Patties

3.6 ( 27 valoraciones )

Ingredientes

Potato Dough

  • 20 oz water
  • 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 1 large egg
  • 2 oz bread crumbs
    o 2 oz panko bread crumbs
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcional)
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Mushroom Filling

  • 2 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 5 oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    o 5 oz fresh button mushrooms sliced
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only chopped
    o 4 sprigs fresh dill leaves only
  • 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
  • 2 oz bread crumbs
  • vegetable oil to fry
  • sour cream to serve

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
225.8 kcal / 944.7 kJ
Proteína
9.9 g
Grasa
7.8 g
Carbohidratos
29.6 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
3.2 g
Sodio
573.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas