Pistacjowe chantilly
TM6 TM5

Pistacjowe chantilly

4.9 ( 11 valoraciones )

Ingredientes

Chantilly pistacjowe

  • 2 listki żelatyny (1,7 g każdy)
    o 1 ½ łyżeczki żelatyny w proszku rozpuszczone w 40 g wody
  • woda do namoczenia żelatyny
  • 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)

Inf. nutricional
por 583 g
Calorías
2161.8 kcal / 9045 kJ
Proteína
28.7 g
Grasa
200.9 g
Carbohidratos
75.1 g
Fibra
6.3 g
Grasa saturada
110.9 g
Sodio
232.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas