Dispositivos y accesorios
Portuguese-Style Crème Brûlée
Prep. 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
whole milk35 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
sugar7 oz
-
2 oz all-purpose flourcorn starch1 ½ oz
-
lemon zest zest only, no white pith3 pieces
-
brown sugar to caramelize and serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
6 g
Calorías
936.5 kJ /
223.8 kcal
Grasa
7 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
3.4 g
Carbohidratos
35.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Corn Tortillas
1h 25min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Basic Sushi Rice
45min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Caramel Sauce
1h 30min
Baguettes
3h 45min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min