Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 63.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasa saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 681 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28h
Lemon Rice
15min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Duchess casserole with vegetables
1h 15 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Garlic dip (toum)
15min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Greek pita breads
1h 15 min
La Cioccolata
15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min