Dispositivos y accesorios
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
Prep. 30min
Total 2h
12 pieces
Ingredientes
Buchteln
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar30 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces180 g
-
baker's flour plus extra to dust330 g
-
egg yolks2
-
sea salt1 pinch
-
lemon zest only, no white pith1
-
oil to grease
-
jam (approx. 200 g - see Tips)12 tbsp
Vanilla custard
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
egg yolks4
-
rum to taste1 - 2 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cornflour20 g
-
caster sugar50 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
50.1 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
1859.1 kJ /
444.3 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
14.1 g
Carbohidratos
49.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Comfort food in cast iron
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Potato Pancakes
45min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Whipped egg whites
10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Glacé icing
5min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Cheesecake
3h 15min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Party pretzel bites
1h 20min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4h 15min